Niğde'de silah kaçakçılarına darbe; 20 gözaltı var

Niğde polisi, silah kaçakçılarına yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alında. Sorguları süren zanlılarla birlikte çok sayıda tabanca ve tüfek ele geçirildi

30 Aralık 2015 Çarşamba 13:06
Niğde'de silah kaçakçılarına darbe; 20 gözaltı var






Niğde'de silah kaçakçılarına darbe; 20 gözaltı var

NİĞDE'de polisin silah kaçakçılığı yapan suç örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Çok sayıda silah ve merminin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silah kaçakçılarına yönelik bir çalışma başlattı. Gerekli delil ve bilgilerin toplanmasının ardından Niğde merkezde 19 ve Konya'nın Ereğli İlçesi'nde de 1 olmak üzere 20 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Operasyonda 20 kişi gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramada 9 tabanca, 9 tüfek, çok sayıda fişek, mermi, döner bıçağı ile kuru sıkı tabancaları normal tabancaya çevirmek için kullanılan çeşitli malzemeler ve beyzbol sopası ele geçirdi. 'Suç örgütü kurup, yağma, silahlı tehdit, yaralama ve silah ticareti yaptıkları' ileri sürülen 20 kişi sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden R.Ş., M.Y., S.Y., H.D., G.G., G.Ö. ve A.B. tutuklanırken, diğer 13 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Son Güncelleme: 30.12.2015 13:08
Anahtar Kelimeler:
Niğdede Silah Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.