Novada AVM'de dehşet, kimse üstüne alınmadı

Ataşehir Novada AVM'de üstüne cam düşen genç dehşeti yaşadı. AVM yetkilileri açıklama yapmaktan kaçınmadı. Sorumlu mağaza yetkilileri ortada yok, polis ise 'Bize bilgi verilmedi' dedi...

22 Ekim 2016 Cumartesi 23:48
Novada AVM'de dehşet, kimse üstüne alınmadı






Novada AVM'de dehşet, kimse üstüne alınmadı

İstanbul'da sayıları hızla artan AVM'lerde meydana gelen olaylarda, yöneticilerin ölüm sessizliğine bir yenisi daha eklendi. Ataşehir'deki Novada AVM'de bir gencin üzerine tadilatta olduğu ileri sürülen mağazadan cam düştü. Talihsiz genç ölümle pençeleşirken, AVM yöneticileri 'Açıklama yapmıyoruz' demekle yetindi, bilgi bile vermedi. Tadilat yapılan mağaza yetkilileri ise ortada yok. Bölgenin bağlı olduğu polis birimi ise 'Bu konuda bize bilgi verilmedi, haberimiz yok' demekle yetindi...


YARALIYI HASTANEYE GÜVENLİK VE VATANDAŞLAR GÖTÜRDÜ


İstanbul Ataşehir'deki Novada AVM'de bir gencin üzerine tadilatta olan bir mağaza için taşınan cam düştü. Kanlar içinde kalan genç hastaneye kaldırıldı.
Olay Cuma günü saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Novada AVM'de gezen bir gencin üzerine, tadilattaki bir mağazaya taşınan camlar düştü. Yürüyen merdivende yaşanan olay sonrası kanlar içinde kalan genç, güvenlik görevlileri ve vatandaşların yardımıyla hastaneye gönderildi.
Habertürk'ün ulaştığı AVM yetkilileri, olayla ilgili bir açıklama yapmayacaklarını söyledi. Henüz açılmayan ve tadilatta olan mağazanın yetkililerine ise ulaşılamadı. Polis yetkilileri de konunun kendilerine bildirilmediğini kaydetti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.