Nükleer Santrallere Karşı Kürek Çekiyor

Ayşenur YAMAN/ DÜZCE, () - NÜKLEER santrallere karşı Artvin'in Hopa İlçesi'nden kayıkla kürek çekerek İstanbul'a giden Hüseyin Ürkmez, 70 gün sonra Düzce'nin Akçakoca İlçesi'ne ulaştı. Hüseyin Ürkmez, Türkiye'den yapılması...

23 Ekim 2014 Perşembe 10:19
Nükleer Santrallere Karşı Kürek Çekiyor






Ayşenur YAMAN/ DÜZCE, () - NÜKLEER santrallere karşı Artvin'in Hopa İlçesi'nden kayıkla kürek çekerek İstanbul'a giden Hüseyin Ürkmez, 70 gün sonra Düzce'nin Akçakoca İlçesi'ne ulaştı.
Hüseyin Ürkmez, Türkiye'den yapılması düşünülen nükleer santrallere tepki göstermek için üzerinde "Hopa'dan İstanbul'a nükleersiz Türkiye için kürekle Karadeniz" yazılı 3,5 metrelik kayığıyla kürek çekerek İstanbul'a giderken, dün akşam Akçakoca'ya ulaştı. 70 günde Hopa'dan Akçakoca'ya ulaşan Hüseyin Ürkmez, bu sabah balıkçı barınağından kayığına binerek kürek çekmeye devam etti. 2 Kasım'da İstanbul Ortaköy'de olmayı hedefleyen Hüseyin Ürkmez, "1500 kilometrelik bir güzergahta kürek çekiyorum. 70 günde Akçakoca'ya ulaştım. Yolculuk İstanbul'da bitecek. Eylemin başarılı olacağına inanıyorum" dedi.


FOTOĞRAFLI
  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.