Nusaybin'de Dolu Ve Sağanak Yağış Sele Neden Oldu

Ahmet AKKUŞ/ NUSAYBİN,(Mardin),() - MARDİN'in Nusaybin ilçesinde öğleden sonra aniden bastıran dolu ve yağanak yağış sonrası oluşan sel suları 4 ev, 1 okul ve bir çok evin bodrum katlarını bastı. Nusaybin ilçe merkezinde yağmur...

01 Kasım 2014 Cumartesi 20:17
Nusaybin'de Dolu Ve Sağanak Yağış Sele Neden Oldu






Ahmet AKKUŞ/ NUSAYBİN,(Mardin),() - MARDİN'in Nusaybin ilçesinde öğleden sonra aniden bastıran dolu ve yağanak yağış sonrası oluşan sel suları 4 ev, 1 okul ve bir çok evin bodrum katlarını bastı.
Nusaybin ilçe merkezinde yağmur sonrası oluşan manzaralar değişmedi. İlçede öğleden sonra aniden başlayan dolu ve ardından gelen sağanak yağışın oluşturduğu sel suyu Yenişehir mahallesi ile Şahin caddesinde yaşamı olumsuz etkiledi. Logarların önünde birikmiş olan çöpler nedeniyle sel suları tahliye olamayınca Yavuz Selim İlkokulu ile 4 ev ve Çağçağ caddesindeki alt geçite doldu. Su baskınları yüzünden belediye ve itfaiye ekipleri tıkanan logarları açtı. Baskınlara neden olan sel suyu nedeniyle ilçenin bir çok yerinde vatandaşlar mağdur oldu. 

  FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.