Nusaybin'de Zincirleme Kaza; 2 Yaralı

Ahmet AKKUŞ/ NUSAYBİN,(Mardin),() - MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde traktör, otomobil ve TIR'ın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Kaza, Nusaybin'in İpekyolu üzerindeki Stadyum Kavşağı'nda akşam saatlerinde meydana geldi....

04 Kasım 2014 Salı 21:50
Nusaybin'de Zincirleme Kaza; 2 Yaralı






Ahmet AKKUŞ/ NUSAYBİN,(Mardin),() - MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde traktör, otomobil ve TIR'ın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Nusaybin'in İpekyolu üzerindeki Stadyum Kavşağı'nda akşam saatlerinde meydana geldi. Süleyman Yeşilmen yönetimindeki 47 NH 232 plakalı traktör, Erdal Güler'in kullandığı 16 JSS 71 plakalı otomobil ile sürücülerinin kimlikleri henüz belirlenemeyen 47 LD 236 plakalı otomobil ve 03 RG 252 plakalı TIR ile çarpıştı. Kazada traktör sürücüsü 49 yaşındaki Süleyman Yeşilmen ile otomobil sürücüsü Erdal Güler yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan sağlık durumu ağır olan Yeşilmen, Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza nedeniyle uluslararası İpekyolu bir süre araç trafiğine kapatıldı.


FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.