Öfkeli fırıncı belediye binası önünde yine protesto yaptı

İZMİT kent merkezinde 6 yıldan bu yana sadece işletme ruhsatı alarak işlettiği ekmek fırınına ruhsatı verilmeyen ve bu nedenle daha önce bir çok kez ilginç protestolarda bulanan Cevahir Köse, bugün yine İzmit Belediye Başkanlığı...

30 Mart 2015 Pazartesi 17:02
Öfkeli fırıncı belediye binası önünde yine protesto yaptı






İZMİT kent merkezinde 6 yıldan bu yana sadece işletme ruhsatı alarak işlettiği ekmek fırınına ruhsatı verilmeyen ve bu nedenle daha önce bir çok kez ilginç protestolarda bulanan Cevahir Köse, bugün yine İzmit Belediye Başkanlığı önünde protesto gösterisi yaparak İzmit Belediye Başkanı'nı halka şikayet etti. Protestoya bazı kişiler tepki gösterirken, bazıları alkışlayarak destek verdi.
Daha önce de emek fırını işleten ve eski fırını sattıktan sonra 6 yıl önce İkizli Çeşme Mevkii'ndeki fırını açan 61 yaşındaki Cevahir Köse, belediyeden işletme ruhsatı alarak ekmek imal edip sattı. Ancak Ekmek imalatı yapmasına rağmen 'Ekmek fırını' ruhsatı bulunmayan Köse, bu ruhsatın kendisine verilmesi için birçok kez başvurmasına rağmen verilmedi. Belediye yetkilileri, burasının ekmek fırını olarak işletilmesine uygun olmadığını, kendisine sadece pasta-börek imalatı yapabileceğini bildirerek 'Unlu mamuller' ruhsatı verilebileceğini bildirdi. 
Birçok kez İzmit Belediyesi binası önünde protesto gösterisi yapan ve belediyenin camlarına ve kapalı olan fırınının camlarına zaman zaman pankartlar da asan Cevahir Köse bu kez yine belediye binası önünde Ak Partili İzmit Başkanı Nevzat Doğan ve belediye yöneticilerini protesto etti.
"YA RUHSATI VERİRSİNİZ YA DA CANIMI ALIRSINIZ"
Belediyenin kendisine haksızlık yaptığını söyleyen Cevahir Köse, "Fırını işletmeme müsade ettiniz neden ruhsat vermiyorsunuz. Bana yapılan haksızlıktır. Ya ruhsatımı verirsin ya da canımı alırsın başkan Nevzat Doğan. Seni halka şikayet ediyorum. İzmit'te en eski fırıncılardan biriyim ve zamanında eşşekle ekmek taşıyan birisiyim ben. Ne istiyorsunuz benden. Ben ekmek derdindeyim. Benim çoluk çocuğumun istikbaliyle oynuyorsunuz. Derdiniz nedir? Verin ruhsatımı. Bu memlekette adalet yokmu?" diye belediye önünde haykırdı.
İzmit Belediyesi Ruhsat Müdürü Muhammet Ergin, fırıncı Cevahir Köse'yi sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Bazı kişiler de fırıncı Cevahir Köse'ye alkışlarla destek verdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.