Öğrencilerden Suriyeli Sığınmacılara Aşure İkrami

Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), () - GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve konteyner kente yerleştirilen Suriyeliler'e, Nizip Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından aşure ikram edildi. Nizip...

07 Kasım 2014 Cuma 18:04
Öğrencilerden Suriyeli Sığınmacılara Aşure İkrami






Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), () - GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve konteyner kente yerleştirilen Suriyeliler'e, Nizip Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından aşure ikram edildi.
Nizip Eğitim Fakültesi öğrencileri, Muharrem ayı nedeniyle Suriyeli sığınmacıların barındığı konteyner kentte aşure dağıttı. 2 büyük kazanda 4 bin kişilik olarak hazırlanan aşure, konteyner kentteki camii önünde İlçe Müftüsü Mustafa Genç’in okuttuğu duanın ardından dağıtıldı. Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Mehmet Özaslan, Suriyeli misafirleri unutmadıklarını ifade etmek adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Yaptığımız etkinlik kapsamında Nizip’teki konteynır kentte barınan Suriyeli misafirlerimize aşure dağıtık. Nizip Eğitim Fakültesi olarak eğitim ve öğretimin yanında sosyal faaliyetler içerisinde yer alamaya devam edeceğiz" dedi.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.