'öğretmen Polisler', Öğrencileri Sınavlara Hazırlıyor

KARS Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube görevlileri, 'Emniyetteyiz 2 Projesi' kapsamında öğrencileri sınavlara hazırlıyor. TDP binasında kurulan dersliklerde, polisler tarafından orta ve lise son sınıfta okuyan...

09 Kasım 2014 Pazar 11:41
'öğretmen Polisler', Öğrencileri Sınavlara Hazırlıyor






KARS Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube görevlileri, 'Emniyetteyiz 2 Projesi' kapsamında öğrencileri sınavlara hazırlıyor.
TDP binasında kurulan dersliklerde, polisler tarafından orta ve lise son sınıfta okuyan 360 öğrenciye Türkçe ve Matematik dersi veriliyor. Her ünite sonunda hazırlık sınavı yapılan kursta, öğrencilerin hem derslerini iyileştirmeleri, hem de donanımlı, kültürel ve ahlaki değerleri özümseyerek yetişmelerine katkı sağlanması amaçlanıyor. Polisler TEOG (Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş) ve YGS'ye (Yükseköğretime Giriş Sınavı) hazırlanan öğrencilere ayrıca eşofman ve spor ayakkabı hediye etti. Proje kapsamındaki faaliyetlerin, 2014-15 eğitim-öğretim dönemi süresince devam edileceğini bildiren yetkililer, "Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak, geleceğimizin teminatı olan gençlere derslerinde başarılar ve sağlıklı günler diliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.