Öğretmenler adına kredi kartı çıkartan çete çökertildi...

Öğretmenler adına kredi kartı çıkartarak para çeken çetenin iki üyesi İstanbul polisi tarafından yakalandı. Çete elemanları öğretmenlere ait bilgileri nasıl ele geçirdiği araştırılıyor...

05 Ekim 2015 Pazartesi 01:14
Öğretmenler adına kredi kartı çıkartan çete çökertildi...






Öğretmenlere adına kredi kartı çıkartmışlar; Bu çeteye dikkat...

Yaz tatili ile birlikte harekete geçen bir çete çok sayıda öğretmen adına çıkarttığı kredi kartı ile para çekti. Gelen şikayetler üzerine harekete geçen polis, eğitimcileri borç batağına sürükleyen çetenin iki üyesini yakaladı.
İstanbul'da yüzlerce öğretmen, bankalardan gelen kredi kartı borçlarıyla şaşkına döndü. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne başvuran çok sayıda öğretmen, kendi adlarına çıkartılan kredi kartlarıyla para çekildiği şikâyetinde bulundu.

KREDİ KARTLARI İLE VURGUN

Bankalardan öğretmenlerin adına sahte kredi kartı alıp vurgun yapan Erdem D. ve Gürkan P.'nin kimliği tespit edildi. Daha önceden de çok sayıda, sahtecilik ve dolandırıcılık suçlarından işlem gören Erdem D. ve Gürkan P. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ÖĞRETMENLER RAHAT NEFES ALDI

İki çete üyesi, bir öğretmene ait kimlik bilgileriyle bankaya kredi kartı başvurusunda bulundu. Bunu öğrenen Siber Polisi postacı kılığında Erdem D. ve Gürkan P.'nin gösterdiği adrese gitti. Kredi kartını almaya hazırlanan iki zanlı suçüstü yakalandı. Çetenin çökertilmesiyle öğretmenler rahat bir nefes aldı. HABER AKŞAM GAZETESİ - DEVRİM TOSUNOĞLU
Son Güncelleme: 05.10.2015 01:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.