Okul panosundan şehit polisin fotoğrafını söküp çöpe attılar

Mardin'de PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen polis memuru Coşkun Nazilli'nin fotoğrafını buruşturarak çöpe atan öğretmene vatandaşların tepkisi sert oldu.

06 Ekim 2016 Perşembe 19:48
Okul panosundan şehit polisin fotoğrafını söküp çöpe attılar






Okul panosundan şehit polisin fotoğrafını söküp çöpe attılar

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şenit edilen Özel Harekat polisi Coşkun Nazilli'ye ait fotoğrafı sökerek buruşturup çöpe atan ingilizce öğretmenine tepkiler yükseliyor. Şehit polis memuruna öfke kusan öğretmene tepki gösteren öğrenciler durumu önce okul yönetimine sonra da ailelerine iletince kamuoyunun tepkisi sert oldu.

SORUŞTURMA AÇILACAK

Antalya'da okul panosundaki şehit fotoğrafının öğretmen tarafından buruşturulup atıldığı iddiası nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlattı


Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir lisede öğrencilerin sınıf panosuna astığı şehit fotoğrafını derse giren kadın öğretmenin buruşturup çöpe attığı iddia edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, konuyla ilgili soruşturma başlatacaklarını söyledi.

Alanya'ya bağlı Okurcalar Mahallesi'ndeki Berat- Hayriye Cömertoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde bir sınıfın panosuna öğrenciler tarafından, geçen mart ayında Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde şehit olan Özel Harekat polisi Coşkun Nazilli'nin fotoğrafı asıldı. İngilizce öğretmeni İ.A., bu sınıfta derse girerken iddiaya göre panodaki fotoğrafı "Burada ne işi var" diyerek buruşturup çöpe attı.

Buna karşı çıkan öğrencilerle tartışan öğretmen İ.A., "Madem çok istiyorsunuz gidin evinize asın" dediği öne sürülürken, olayı öğrenen veliler okul yönetimini arayarak öğretmen hakkında şikayetçi oldu.

"SORUŞTURMA BAŞLATACAĞIZ"

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, konuyla ilgili soruşturma başlatacaklarını söyledi. Hüseyin Er, "Öğretmen ve öğrenciler arasında sözlü atışma olmuş şehidimizin fotoğrafı konusunda. Öğretmen 'Madem öyle alın evinize götürün, asın' gibi ifadeler kullanmış. Tabi ki bunu asla kabul edemeyiz. Şehidimiz bizim kırmızı çizgimiz. Okul müdüründen gerekli bilgileri aldım, soruşturmayı başlatacağız. Kaymakamımızın da bu konuda hassasiyeti var ve gereğinin yapılması konusunda talimat verdi" dedi.
Son Güncelleme: 07.10.2016 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.