Olaylardan Etkilenmek İstemeyen Köfteci Gaz Maskesi Yaptı

Hasan YILDIRIM-Özgür EREN/İSTANBUL, () Okmeydanı'nda seyyar köfteci olarak çalışan Muharrem Erden, çıkan olaylardan etkilenmemek için kendi imkanları ile kendine özel gaz maskesi yaptı. Mahallede sürekli olaylar olduğu için bu yola başvurduğunu...

06 Kasım 2014 Perşembe 15:37
Olaylardan Etkilenmek İstemeyen Köfteci  Gaz Maskesi Yaptı






Hasan YILDIRIM-Özgür EREN/İSTANBUL, () Okmeydanı'nda seyyar köfteci olarak çalışan Muharrem Erden, çıkan olaylardan etkilenmemek için kendi imkanları ile kendine özel gaz maskesi yaptı.

Mahallede sürekli olaylar olduğu için bu yola başvurduğunu söyleyen Muharrem Erden “İş adamı iken Okmeydanı'nda köfteci oldum. 9 aydır buradayım. Hemen hemen hergün burada olay oluyor. 35 liraya gaz maskesi filtresi aldım. Diğer tarafları da yanmaz kumaştan terzide diktirdim. 180 liralık gaz maskesini 45 liraya mal ettim. Ben maskemi hazırladım. Yakında uzaya doğru çıkacağım" dedi.
(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.