Önemli uyarı! İETT sefer saatleri değişiyor

19 Eylül ile birlikte İETT ve Şehir Hatları, sefer saatleri değişiyor..Detaylar haberimizin devamında..

17 Eylül 2016 Cumartesi 14:38
Önemli uyarı! İETT sefer saatleri değişiyor






19 Eylül günü okulların açılacağı ve yollarda aşırı derecede trafik yoğunluğu olmaması içinde harekete geçen İETT, vatandaşı toplu taşımaya yönlendirmek için girişimlere başladı. 19 Eylül Pazartesi günü vatandaşların özellikle öğrencilerin toplu taşıma araçlarını kullanmaları için toplu taşıma araçlarını ücretsiz yapma kararı alan İETT bu kararını yürürlüğe sokarak vatandaşlara yardımcı olmaya çalışmakta. İETT bu kararları alarak halkın taktirini almakta.

Okulların kalmasına az bir süre kala İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden önemli bir hatırlatma geldi. İBB'den yapılan açıklamada 19 Eylül Pazartesi günü okulların açılması ve bayram dönüşü çalışanların yeniden işbaşı yapması nedeniyle oluşabilecek trafik sorunları için ilave önlemler alındığını duyurdu.

İETT'nin resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruya göre İstanbul'da toplu ulaşımda güncel sefer saatleri 19 Eylül'den itibaren değişecek. Kullanıcılar "www.iett.istanbul" adresi ya da MOBİETT uygulamasından yeni sefer saatleri öğrenilebilecek. İstanbul Şehir Hatları da benzer açıklamayaı yaparak kış saati uygulmasına geçeceğini açıkladı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.