OnePlus 5 Hepsiburada'da satışta

21 Temmuz 2017 Cuma 11:58
OnePlus 5 Hepsiburada'da satışta






İSTANBUL (AA) - e-ticaret platformu Hepsiburada, Hong Kong, Shenzen merkezli telefon markası OnePlus'ın en son modeli OnePlus 5'i müşterileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Şirket açıklamasına göre, One Plus 5 için ön sipariş almaya başlayan Hepsiburada, markanın OnePlus 3T modelini "hızlı sipariş" seçeneğiyle sunuyor.

20 ve 16 megapiksellik çift kamera sistemi ile 1080p ekrana sahip olan Android tabanlı telefon, uzun ömürlü bataryaya sahip. Hareketleri kolayca algılayan hızlı parmak izi sensörü, telefonun pratik bir şekilde kullanılabilmesine yardımcı oluyor.

Söz konusu telefon, ince gövde yapısı ve oval köşe hatları sayesinde avuç içinde rahatlıkla tutulabiliyor ve tek el kullanılarak kolaylıkla yönetilebiliyor. 3300mAh güç üreten batarya ile şarj ihtiyacı duymadan uzun bir süre cihazı kullanabilmek de mümkün oluyor.

Hepsiburada, ön siparişlerini aldığı OnePlus 5'i 20 Temmuz'da stoklarına aldı ve müşterilerine göndermeye başladı. Markanın OnePlus 3T ürünü de Hepsiburada'da "hızlı gönderi" seçeneğiyle sunuluyor.

Anahtar Kelimeler:
Hepsiburada
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.