Opel’den yıl sonu kaçırılmayacak indirimler

  Opel yılın son çeyreğinde yaptığı kampanyalarla tükecileri şaşırtmaya devam ediyor.

21 Ekim 2016 Cuma 06:07
Opel’den yıl sonu kaçırılmayacak indirimler






Opel’den yıl sonu kaçırılmayacak indirimler

   Opel yılın son çeyreğinde yaptığı kampanyalarla tükecileri şaşırtmaya devam ediyor.
   Opel İnsignia modelinin başlanğıç fiyatı 101.000 Tl’ olan aracın en donanımlı modeli 124.000TL.Ancak bayide yıl sonuna kadar bu fiyatlar üzerinden çok cazip indirimler alabilirsiniz.Bu indirimlere ek olarak  30.000 TL’ye 16ay 0 faiz seçeneği ile kampanyasını daha da cazip hale getiriyor.

    İnceleme fırsatı bulduğumuz  Opel  İnsignia Cosmo  modelinde 1.6 litrelik tam otomatik dizel motor seçeneğini en dikkat çeken model oldu..
   1.6 CDTi dizel motor, 136 beygir güç üreten tam otomatik şanjıman aracın performansını rakiplerine göre üstün kılan özelliklerden bir tanesi.
   Cosmo modelinde sunulan bir çok standart özellik dikkat çekiyor. .  
 Araç şehir içinde 6,4 litre, şehir dışında 4 litre ve ortalama 4,9 litre yakıt harcıyor.  

   Opel’in bu modeli yeni tasarım anlayışının bir ürünü. Yuvarlatılmış ön bölüm, tamponlara uzanan farlar ve uzun motor kaputu otomobili belki de Japon rakiplerinden sonra segmentinin en sportif üyesi yapıyor. Arkaya doğru giden çizgisiyle ve çekici arka tasarımıyla Opel, ilk kez tasarımıyla premium markalara rakip olacak bir otomobil ortaya çıkarmış. 
 



Insignia’nın iç mekan tasarımı dış tasarım gibi sportif. Ayrıca aracın içi, dışı gibi Opel için yeni bir tasarım anlayışından izler taşıyor.   Otomobilin orta konsolu tam bir teknoloji üssü gibi. Çok sayıda butonun kullanıldığı bu kısım kafa karıştırsa da alışınca bu sorun ortadan kalkıyor. Insignia’da kullanılan malzemelerin kalitesi ise çok yüksek.  
    Aracın önde ve arkada sunulan diz mesafesi yeterli. Ancak otomobilin tasarımının arkaya doğru azalıyor olması baş mesafesini sınırlandırmış.    

   Insignia’nın beğenmediğimiz  yanı ise düz vitesli versiyonunda olmasına karşın otomatik aracında start-stop sisteminin olmaması ve 0,27 Cd sürtünme direnci değerine ulaşabilmek için küçük tutulan yan aynalarının yetersiz kalışı.    
    Aracın güvenlik testleri de çok iyi.2008 yılında Euro-NCAP testine giren Insignia, beş üzerinden beş yıldız almış bir otomobil. Otomobilin önden ve yandan çarpışmada mankeni koruma düzeyi Euro-NCAP mühendisleri tarafından beğenilmiş.

Son Güncelleme: 05.03.2019 20:03
Anahtar Kelimeler:
Opelİnsignia
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.