Ordu'da şehit düşen Muhammet Ali Sarı kimdir?

Ordu’nun Mesudiye ilçesi Topçam bölgesinde ormanlık alanda PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan 3 askerin isim ve memleketleri belli oldu. Şehit olan askerlerden birisi Muhammet Ali Sarı olduğu bildirildi.

01 Ağustos 2016 Pazartesi 10:17
Ordu'da şehit düşen Muhammet Ali Sarı kimdir?






Ordu’nun Mesudiye ilçesi Topçam bölgesinde ormanlık alanda PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan 3 askerin isim ve memleketleri belli oldu. Şehit olan 3 askerin de Fatsa Komando Birliği’nden takviye güç olarak operasyon bölgesine gittiği, burada öğle yemeği molası verdikleri sırada uzun namlulu silahlarla pusuya düşürüldükleri öğrenildi. Terör saldırısında şehit olan askerler şunlar: Jandarma Uzman Çavuş Hamdi Karagöz (Konya), Jandarma Er Doğan Kaya (Sivas), Jandarma Er Muhammet Ali Sarı (Kırşehir). Saldırıda ağır yaralı olan ve hayati tehlikeleri süren askerler ise Burak Seyrek (Siirt) ve Ufuk Tamalı (Konya). 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.