Ordu'da Chp'lilerden 'cumhuriyet Yürüyüşü'

Nedim KOVAN/ORDU, () - ORDU'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle CHP il teşkilatı tarafından 'Cumhuriyet Yürüyüşü' düzenlendi. Ordu Valiliği ise Karaman Ermenek'teki maden kazası nedeniyle Fener Alayı, Cumhuriyet Resepsiyonu ve halk...

29 Ekim 2014 Çarşamba 18:24
Ordu'da Chp'lilerden 'cumhuriyet Yürüyüşü'






Nedim KOVAN/ORDU, () - ORDU'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle CHP il teşkilatı tarafından 'Cumhuriyet Yürüyüşü' düzenlendi. Ordu Valiliği ise Karaman Ermenek'teki maden kazası nedeniyle Fener Alayı, Cumhuriyet Resepsiyonu ve halk konserini iptal etti.
CHP il teşkilatının organize ettiği Cumhuriyet Yürüyüşü, Sırrıpaşa Caddesi üzerinde Fidangör'den başlayarak sahilde İlkadım Anıtı'na kadar devam etti. Atatürk posteri, döviz, pankart, meşale, fener ve Türk bayraklarıyla yürüyen partililer ve vatandaşlar 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı attı. CHP İl Başkanı Osman Güngör etkinlik kapsamında daha önceden planlanan havai fişek ve müzik bölümünü Karaman Ermenek maden ocağında meydana gelen facia nedeniyle iptal ettikleri belirterek yürüyüşe katılanların bayramını kutladı.

Ordu Valiliği ise Karaman Ermenek'te ki maden kazası nedeniyle Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenecek olan Fener Alayı ile Cumhuriyet Resepsiyonu ve halk konserinin iptal edildiğini duyurdu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.