Orman İşletme Şefi, Mühendise Helikopterde Evlenme Teklifi Etti

İskender ZENGİN/ANDIRIN (Kahramanmaraş), () - KAHRAMANMARAŞ'ın Andırın İlçesi'nde, Orman İşletme Şefi Abdullan Koca, kendisiyle aynı müdürlükte çalışan orman mühendisi Tuba Kaba'ya helikopterde evlilik teklifi etti. Havadan ormanlık...

01 Ekim 2014 Çarşamba 15:48
Orman İşletme Şefi, Mühendise Helikopterde Evlenme Teklifi Etti






İskender ZENGİN/ANDIRIN (Kahramanmaraş), () - KAHRAMANMARAŞ'ın Andırın İlçesi'nde, Orman İşletme Şefi Abdullan Koca, kendisiyle aynı müdürlükte çalışan orman mühendisi Tuba Kaba'ya helikopterde evlilik teklifi etti. Havadan ormanlık alanı gezerken yerde "Tuba, benimle evlenir misin?" yazısını gören Kaba, sürpriz evlilik teklifini kabul etti.
Kaleboynu Mahallesi Orman İşletme Şefi Abdullah Koca, arkadaşlarıyla yere "Tuba, benimle evlenir misin?" yazası yazdırdı. Abdullah Koca, daha sonra kaçak avlanmalarla ilgili denetime katılmak için Andırın Orman İşletme Müdürü İdris Tetik, Orman İşletme Müdürü Yardımcısı Haşim Kabacık ve orman mühendisi Tuba Kaba ile birlikte helikoıptere bindi. Helikopter gökyüzünde dolaşırken Abdullah Koca, Tuba Kaba’ya yerdeki yazıyı gösterip evlenme teklifi etti. Karşılaştığı sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Tuba Kaba, evlenme teklifine "Evet" cevabını vererek kabul etti.
Tuba Kaba, teklifi hiç beklemediğini belirterek, "Yere baktığımda bana yazılan yazıyı gördüm, çok heyecanlandım. Benim için büyük bir sürpriz oldu ve bu teklifi kabul ettim çok mutluyum" dedi.

Abdullah Koca ise aldığı "Evet" cevabıyla çok mutlu olduğunu ifade ederek kısa süre sonra nişanlanacaklarını söyledi.
Helikopterde bulunanlar çifti alkışlayarak tebrik etti.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.