Osmaniye'de terör örgütüne ait depoda patlayıcı bulundu

Osmaniye'de terör örgütü PKK'ya ait olduğu tahmin edilen depo içinde 6 kilogram plastik patlayıcı, içi patlayıcı dolu küçük tüp, 25 kilogram amonyum nitrat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

10 Ekim 2017 Salı 14:13
Osmaniye'de terör örgütüne ait depoda patlayıcı bulundu






OSMANİYE (AA) - Osmaniye Valiliğince yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca icra edilen operasyonel faaliyet esnasında Kırıklı köyü Hacı Dağı Güzeloluk mevkisinde, terör örgütü mensupları tarafından kullanılan depo tespit edildi.

Yapılan aramada, toprağa gömülü vaziyette 100’er litrelik 3 bidon içerisinde 6 kilogram plastik patlayıcı, 25 kilogram amonyum nitrat, 7 kaleşnikof mermisi, 5 havalı tüfek fişeği, üstü kesilmiş ve içerisi patlayıcı dolu küçük tüp, çeşitli gıda maddeleri, kadın tülbenti, ip ve ilaç gibi malzemeler bulundu.

Açıklamada, ele geçirilen malzemelerden üzerinde iz ve delil bulunduğu değenlendirilenlerin Jandarma Kriminal Daire Başkanlığına gönderildiği, diğerlerinin ise imha edildiği kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
PKKTürkiyeOsmaniye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.