Otlatma tartışmasında kan attı: 1 ölü

AYDIN'ın Karpuzlu İlçesi'nde, arazide hayvan otlatma tartışmasında T.T., iddiaya göre, 66 yaşındaki Mehmet Gök'ü av tüfeğiyle başından ve bacaklarından yaraladı. Hastaneye kaldırılan Gök kurtarılamadı, T.T., gözaltına alındı. Olay,...

05 Mart 2015 Perşembe 13:42
Otlatma tartışmasında kan attı: 1 ölü






AYDIN'ın Karpuzlu İlçesi'nde, arazide hayvan otlatma tartışmasında T.T., iddiaya göre, 66 yaşındaki Mehmet Gök'ü av tüfeğiyle başından ve bacaklarından yaraladı. Hastaneye kaldırılan Gök kurtarılamadı, T.T., gözaltına alındı.
Olay, dün saat 19.00 sıralarında, Abak Mahallesi Ozan Mevkii'nde meydana geldi. Evli ve üç çocuk babası Mehmet Gök, iddiaya göre, T.T. tarafından bir süre önce kiralanan arazide hayvanlarını otlatmaya başladı. Önceden de aynı konu yüzünden karşı karşıya geldikleri öğrenilen Gök ile T.T. arasındaki tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Av tüfeğiyle ateş açtığı ileri sürülen T.T., Gök'ü başından ve bacaklarından yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen acil yardım ekipleri ağır yaralı Gök'ü ambulansla Çine Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan ilk müdahale sonrası Gök ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Gök, kurtarılamadı. Olayın ardından gözaltına alınan T.T., İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAF

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.