Oto yıkamacı gence patrondan akıl almaz ceza

Sivas'ta oto yıkama dükkanı işleten esnaf, işini aksatan çalışanını sandalyede tazyikli suyla yıkadı. Sosyal medyada hızla yayınlana görüntülere tepki yağdı..

22 Eylül 2017 Cuma 23:42
Oto yıkamacı gence patrondan akıl almaz ceza






Oto yıkamacı gence patrondan akıl almaz ceza
Oto yıkamacıda çalışan bir gence, iş yeri sahibinin "işi aksattığı" gerekçesiyle verdiği ceza sosyal medyada yayınlanınca tepkilere neden oldu.


Kent merkezindeki Toptancılar Sitesi'nde oto yıkamacılığı yapan E.E. akşam saatlerinde işini aksatan çalışanı M.A.'ya ilginç bir ceza verdi.

Bir arkadaşının yardımıyla çalışanını iple sandalyeye bağlayan E.E., önce köpüklü suyla fırçaladı, ardından tazyikli suyla yıkadı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler ilgi çekti.

Dükkan sahibi E.E., yarı şaka, yarı ceza amacıyla bunu yaptıklarını, suyun zarar vermemesi için tazyiğini azalttıklarını söyledi.

VALİLİK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Şehir merkezindeki Toptancılar Sitesi'nde oto yıkamacı E.E. işini aksattığı gerekçesiyle çalışanı M.A.'ya farklı bir ceza vermek istedi. Bir arkadaşının yardımıyla çalışanını iple sandalyeye bağlayan E.E., onu önce köpüklü suyla fırçaladı, ardından basınçlı suyla yıkadı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler ilgi çekti. İşyeri sahibi E.E., yarı şaka, yarı ceza amacıyla bunu yaptıklarını, suyun zarar vermemesi için tazyiğini azalttıklarını söyledi. Görüntülerin haber olarak yayınlanması ardından bu sabah saatlerinde Sivas Valiliği'nden açıklama yapıldı.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Sivas'ta işini aksatan çırağını sandalyeye bağlayıp yıkadığı görüntüleri basında ve sosyal medyada paylaşılan oto yıkamacı ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır."

İşyeri sahibi E.E. ve M.A.'nın olayla ilgili ifadelerinin alınacak.

Son Güncelleme: 23.09.2017 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.