Oylum Talu, ide okulları'nda öğrencilerle buluştu

İSTANBUL (AA) - Televizyoncu ve sunucu Oylum Talu, ide okulları'nda düzenlenen "Yarının yetkinlikleri ide'de" etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi.ide okulları'ndan yapılan açıklamaya göre, öğrencilere eğitim ve...

20 Aralık 2017 Çarşamba 09:57
Oylum Talu, ide okulları'nda öğrencilerle buluştu






İSTANBUL (AA) - Televizyoncu ve sunucu Oylum Talu, ide okulları'nda düzenlenen "Yarının yetkinlikleri ide'de" etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi.

ide okulları'ndan yapılan açıklamaya göre, öğrencilere eğitim ve iş hayatını anlatan Talu, öğrencilerle karşılıklı diyalog kurdu ve onlara çeşitli sorular sordu.

Talu, öğrencilere kendilerini iyi ifade etmeleri, işlerini severek yapmaları, yaptıkları işe saygı duymaları, gelecekteki iş arkadaşlarına iyi davranarak onlarla güzel ilişkiler kurmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.


Anahtar Kelimeler:
Ide Okulları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.