Oyuncak Müzesi Yalovalılarla Buluştu

AKSA Akrilik, 1900’lü yıllardan günümüze oyuncak tarihinin en gözde örneklerinin sergilendiği İstanbul Oyuncak Müzesi Sergisi’ni Yalova’ya taşıdı. Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilen gezici...

09 Kasım 2014 Pazar 10:44
Oyuncak Müzesi Yalovalılarla Buluştu






AKSA Akrilik, 1900’lü yıllardan günümüze oyuncak tarihinin en gözde örneklerinin sergilendiği İstanbul Oyuncak Müzesi Sergisi’ni Yalova’ya taşıdı. Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilen gezici sergi, 8-17 Kasım tarihleri arasında 10 gün boyunca Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde ücretsiz ziyaret edilebilecek.
Şair ve yazar Sunay Akın tarafından 23 Nisan 2005 yılında açılan İstanbul Oyuncak Müzesi Sergisi, Aksa Akrilik’in katkılarıyla, Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde (RDKM) Yalovalılar'la buluştu. Dünyanın birçok yerinden toplanan oyuncaklardan oluşan serginin açılışını Yalova Belediye Başkanı CHP’li Vefa Salman ile Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş. Fabrika Direktörü Murat İnceoğlu ve Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş. Kurumsal İletişim Yöneticisi Hande İpek yaptı. Çocuklarla birlikte sergiyi gezen ve oyuncakları inceleyen Başkan Vefa Salman, bu sergi ile çocukluk yıllarına döndüğünü belirtirken, şöyle dedi:
"Bir birinden güzel oyuncaklardan oluşan bu sergiyi Yalovalı çocuklarla buluşturan Aksa Akrilik Fabrikası’nı kutluyorum."
Sergi çocukların olduğu kadar büyüklerin ilgisini çekti. 10 gün süresince Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde yer alacak gezici sergi sayesinde Yalovalı çocuk ve yetişkinler bu büyülü deneyimi yaşama şansını yakalayacak.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.