Parkta 'selfie heykeli'

İZMİR, () - KARŞIYAKA Belediyesi'nin yaptığı Girne Kültürpark önü ve Dedebaşı'nda açılan iki yeni park hizmete sunuldu. En çok ilgiyi ise 'selfie' heykeli gördü. Dedebaşı Mahallesi'ne modern bir park kazandırmak için uzun süredir...

25 Mayıs 2015 Pazartesi 15:16
Parkta 'selfie heykeli'






İZMİR, () - KARŞIYAKA Belediyesi'nin yaptığı Girne Kültürpark önü ve Dedebaşı'nda açılan iki yeni park hizmete sunuldu. En çok ilgiyi ise 'selfie' heykeli gördü.
Dedebaşı Mahallesi'ne modern bir park kazandırmak için uzun süredir çalışan Karşıyaka Belediyesi, vatandaşların öneri ve taleplerini de dikkate alarak yeni bir yaşam alanı oluşturdu. Planlarda park alanı olarak görünmesine rağmen uzun yıllardır boş bırakılan arazi, park haline getirildi. Modern spor aletlerinin konulduğu park içine, kauçuk zeminden 160 metrelik parkur da yapıldı. Park içindeki ağaçlara göre proje hazırlanarak yeşil doku korundu. Park içine, Dedebaşı Spor Kulübü için de kulüp binası inşa edildi.
PARKTA 'SELFİE' SEVİNCİ
Girne Kültürpark'ın, Girne Caddesi'ne bakan kısmında inşa edilen Girne Parkı ise çağdaş kent mobilyaları ve estetik süs havuzları ile beğeni topladı. En çok ilgiyi ise 'Selfie Çeken Gençler' heykeli gördü. Karşıyaka Belediye Başkanı CHP'li Hüseyin Mutlu Akpınar ve Karşıyakalılar, heykellerin arasına girerek 'selfie' çekti. Her iki açılış törenine de vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
'HALK İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Yeşili ve doğayı korumak için tüm güçleriyle çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar şunları söyledi:
"Bir yıldır sizin için ve sizden aldığımız güçle hizmet ediyoruz. Engelleri aşarak, barajları geçerek çalışıyoruz. Yeni açılan parklar Karşıyaka'mıza çok yakıştı. Biz yeşili ve doğayı çok seviyoruz. Halkımızın huzur içinde vakit geçirebilmesi ve rahatça spor yapabilmesi için yeni alanlar yaratmaya da devam edeceğiz. Modern kent mobilyaları ile ilçemizi güzelleştiriyoruz. Selfie heykelimiz de büyük beğeni topladı."

FOTOĞRAFLI
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.