Partizan - Beşiktaş Maçının Ardından, Yönetimde bayram havası

UEFA Avrupa Ligi 3. hafta karşılaşmasında Belgrad'ta yoğun yağış altında oynanan maçta Partizan'ı 4-0 yenen Beşiktaş'ta yönetim ve futbolcular farklı galibiyetin mutluluğunu yaşadılar. Siyah beyazlı yönetici...

24 Ekim 2014 Cuma 02:43
Partizan - Beşiktaş Maçının Ardından, Yönetimde bayram havası






Partizan - Beşiktaş Maçının Ardından, Yönetimde bayram havası

 ALİ DANAŞ - BELGRAD /

UEFA Avrupa Ligi 3. hafta karşılaşmasında Belgrad'ta yoğun yağış altında oynanan maçta Partizan'ı 4-0 yenen Beşiktaş'ta yönetim ve futbolcular farklı galibiyetin mutluluğunu yaşadılar.

Siyah beyazlı yönetici ve futbolcuların maç onu açıklamaları şöyle:

METE VARDAR : "FUTOLCULARIN HEPSİNİ ALINLARINDAN ÖPÜYORUM"

Futbol A Takımı sorumlu yöneticisi Mete Vardar alınan galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını ve siyah beyazlı taraftarların Beşiktaş'a desteğini daha fazla artırmaları gerektiğini söyledi.

Vardar, "Mutluyuz ve çok keyifliyiz. Grupta 3. maçımızı bitirdik ve 5 puanımız var. Kuralar çekildiği ilk günden beri bu takımın lider olarak çıkmasını temenni ediyorduk. Bu gün önemli bir galibiyet aldı çocuklar hepsini kutluyorum. Bundan sonraki ilk maçımızı yine Partizan'la içeride oynayacağız. O maçı da kazanarak puanımızı 8'e çıkarmak istiyoruz. Önemli bir galibiyetti. Bugüne kadar hep 2'yi 3'ü bulmakta zorlanıyorduk. Bu akşam da Gökhan'ın şutu direkten dönünce endişeye kapılmıştım. Ama ağır bir sahada çok iyi bir maç çıkardılar hepsinin alınlarından öpüyorum. Pazartesi ligde de Erciyes'i yenip puanımızı 17'ye çıkarmak istiyoruz.

Bu gün 4-0 yenilmiş bir takım olarak Partizan seyircisi futbolcuları tribünlere çağırdı destekledi. Bu görüntüler de gerçekten çok güzeldi. Bizim cefakar taraftarımız da her zaman bizle beraber ama bu takımın daha fazla desteğe ihtiyacı var. Çünkü bu takım hem Avrupa'da hem ligde önemli işler yapacaktır" diye konuştu.

VELİ KAVLAK:"GOLÜME 10 ÜZERİNDEN 7 VERİRİM"

Uzaktan attığı gole 10 üzerinden 7 verdiğini belirten Veli Kavlak, "Takım olarak çok iyi oynadık herkesi kutluyorum. Galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun çok mutluyuz. Kolay değildi. 2-0 öndeyken bile adamlar duran toptan 2 tane atarsa çok çok zor olur diye düşündük. Ama Allah'a şükür 3. golü erken bulduk ve onlar koptu.


Top Oğuzhan'a gelmeden önce pozisyonu gördüm ve Oğuzhan'a bağırdım. Oğuzhan da çok iyi gördü, zaten baskı yoktu vurdum ve top içeri girdi. Bu maç bize özgüven getirdi. Deplasmanda 4-0 kazanmak hangi maç olursa olsun kolay görünse de bizim için zor bir maçtı. Özgüvenimiz yerinde şimdi Erciyes maçına bakacağız. Golüme 10 üzerinden 7 veririm" dedi.

İSMAİL KÖYBAŞI :"FARKLI SKOR SÜRPRİZ DEĞİLDİ"

Galip gelmenin özgüvenlerini artırdığını ifade eden İsmail Köybaşı, "UEFA'ya beraberlikle başladık. İki beraberliğimiz vardı. Bu gün galibiyet önemliydi özellikle farklı bir galibiyet olması bize bir özgüven getirdi. Skorun sürpriz olduğunu söyleyemem. Her geçen gün oyun kalitemizi artırıyoruz. Galip gelmek önemliydi ve güzeldi. Çok şükür galip geldik" şeklinde konuştu.

DEMBA BA :"BU AKŞAMKİ PERFORMANSI İKİ HAFTA SONRA DA GÖSTERMELİYİZ"

Demba Ba ise bu akşamki performansı 2 hafta sonra da göstermeleri gerektiğinin altını çizerek, "4-0 kazandık, direk oynasaydık farkı daha da artırabilirdik. Burası zor bir ambiyans deplasman takımları için. Ama oyunun başından itibaren rakibe ciddi bir üstünlük kurduk ve bulduğumuz fırsatları değerlendirdik. Bulduğumuz fırsatları değerlendirince de iş kolaylaştı ve oyun tamamen bizim tarafımıza döndü. Bu akşam gösterdiğimiz performansın aynısını Partizan ile oynayacağımız iç saha maçında da göstermeliyiz. Onu da kazandığımız takdirde Asteras deplasmanına 8 puanla gideriz ve gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj elde ederiz" dedi.

TOLGA ZENGİN "BU GALİBİYETİ RAHMETLİ ALİYA İZZETBEGOVİÇ'E ARMAĞAN EDİYORUM"

Kaleci Tolga Zengin de 4-0'lık galibiyeti 4 gün önce ölüm yıldönümü olan Aliya İzzetbegoviç'e armağan etti ve "Aslında iyi bir takım kendi sahalarında bir tek Asteras'a yenildiler o anlamda zor maçtı. Zemin olsun diğer şeyler olsun bizim aleyhimize olmasına rağmen gerçekten iyi oynadık, güzeldi. Bu vesile ile 4 gün önce Allah rahmet eylesin Aliya İzzetbegoviç'in ölüm yıldönümü idi. Bu topraklarda O'nu da rahmetle anıyoruz. Büyük bir insandı büyük bir liderdi. Allah inşallah O'nun gibilerini bir daha karşımıza çıkarır.

Partizan taraftarı da alkışladı. Futbolun dili dini ırkı olmuyor. Bizim taraftarlarımız da oldukça iyiydiler. Bu soğuğa rağmen destek verdiler bize. Ayaklarına sağlık" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.