'pek Yakında'nın Anadolu Galası Adana'da Yapıldı

Gökhan KESKİNCİ/ADANA, () - CEM Yılmaz'ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu ve senaryosunu da kendisinin yazdığı 'Pek Yakında' filminin Anadolu galası Adana'da yapıldı. Adana'da bir alışveriş merkezinde bulunan sinemada gerçekleşen...

01 Ekim 2014 Çarşamba 23:48
'pek Yakında'nın Anadolu Galası Adana'da Yapıldı






Gökhan KESKİNCİ/ADANA, () - CEM Yılmaz'ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu ve senaryosunu da kendisinin yazdığı 'Pek Yakında' filminin Anadolu galası Adana'da yapıldı.

Adana'da bir alışveriş merkezinde bulunan sinemada gerçekleşen galaya, filmin hem yönetmenliğini, hem senaristliğini, hem de başrolünü üstlenen Cem Yılmaz ile diğer oyuncular; Zafer Algöz, Ozan Güven, Hare Sürel ve Tülin Özen katıldı. Filmin gösterimi öncesinde salonu dolduran seyircilerle sohbet eden ekip, Adana'da bulunmaktan mutlu olduklarını söyledi. Adanalı sinemaseverlerin Türk sineması için önemli bir yere sahip olduğunu belirten Cem Yılmaz, geçmişte neredeyse tüm filmlerin Adanalıların isteğine göre çekildiğini ya da sahnelerinin değiştirildiğini söyledi.


YILMAZ: FİLMDE BEĞENMEDİĞİNİZ YER OLURSA ÇIKARTIRIZ

Ön hazırlıklarıyla birlikte filmin çekimlerinin yaklaşık 7 ay sürdüğünü anlatan Cem Yılmaz, "Ayhan Işık bir filmde rol icabı pavyondan çıkarken dayak yemiş. Adanalılar da 'Ayhan Işık dayak mı yermiş' deyip filmi geri göndermiş. Daha sonra bu sahne çıkartılmış. Bizim filmi de bir izleyin, sevmediğiniz yer olursa çıkartırız" diyerek salonu kahkahaya boğdu. Filmin diğer oyuncuları da filmin beğenilmesi temennisinde bulundular. Gala çıkışı yoğun ilgiyle karşılaşan Yılmaz, bazı hayranlarıyla da fotoğraf çekildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.