Perinçek: Ülkeyi yönetmeye hazırız

VATAN Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye'nin birikimli askerleri, profesörleri, ekonomi uzmanları ve bakanlarının partisinin çatısı altında toplandığınıbelirterek, ülkeyi yönetmeye hazır olduklarını söyledi. Adana'da 29...

27 Mayıs 2015 Çarşamba 21:28
Perinçek: Ülkeyi yönetmeye hazırız






VATAN Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye'nin birikimli askerleri, profesörleri, ekonomi uzmanları ve bakanlarının partisinin çatısı altında toplandığınıbelirterek, ülkeyi yönetmeye hazır olduklarını söyledi. Adana'da 29 Mayıs'ta Vatan Partisi'nin yapacağı mitingle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programının aynı gün denk geldiğini hatırlatan Perinçek, o gün cumhurbaşkanına miting yaptırmayacaklarını söyledi.
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, seçim çalışmaları kapsamında bugün saat 17.30'da Edremit Cumhuriyet Meydanı'nda halka seslendi. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği mitingde Perinçek; ilk olarak partisinin Balıkesir milletvekili adayları Beyazıt Karataş, Hülya Beltan Eriştirenoğlu, Osman Aydın Şahin, Serdar Gürses, Salih Oral Övüç, Nazım Atay, Hasan Metin Pınarbaşı ve Mustafa Gönülal ile platforma çıktı. Ardından partinin birinci sıra milletvekili adayı emekli Tümgeneral Beyazıt Karataş, konuşma yaptı.
"HEDEFİMİZ VATANI KURTARMAKTIR"
Vatanı kurtarmak üzere yola çıktıklarını söyleyen Karataş, "Biz vatanın kurtulması için sahaya çıkan Mustafa Kemal'in askerleriyiz. Bu ülkeyi hırsızlardan, devşirmelerden, yobazlardan, sahtekarlardan, her gün kırk kere takla atıp yalan söyleyenlerden temizlemek için yola çıktık ve hedefimiz vatanı kurtarmaktır. Vatan Partisi'nin Balıkesir'de alabileceği en çok oyu alıp, Meclise girmesini sağlamak istiyoruz. Bizim meclise girmemiz lazım, bunun için sizlere güveniyoruz. Binlerce korumayla, zırhlı araçlarla dolaşıp dinimizi sömürmeye, vatandaşımızı kandırmaya kimsenin hakkı yok. Ben Ememekli Tümgeneral Beyazıt Karataş, kimseden korkmadan yanımda eşimle, yoldaşlarımla sokaklarda dolaşıyorum. Ben silahlı kuvvetlerdeyken omzumda yıldızlarım vardı. Yıldızlarım alındı ama iyi ki alındı. Şimdi omuzlarımda gökyüzündeki yıldızlarla beraber sizlerin yıldızları var. Artık benim omuzlarımda galaksi var. Ben Vatan Partisi'nin askeriyim" dedi.
"ÜLKEYİ YÖNETMEYE HAZIRIZ"
Ardından kürsüye gelen Genel Başkan Doğu Perinçek, Kemal Derviş'in başlatıp, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sürdürdüğünü söylediği ekonomik sistemin çöktüğünü vurgulayarak şöyle konuştu:
"Ekonomileri sallanıyor, sallayın bunları, iktidarları çatırdıyor. Herkesin borçlu olduğu Türkiye'yi kurdular. Vatandaşı borca boğdular. Sanayici fabrikasının çarkını çeviremiyor. Bu Türkiye tablosundan büyük çözümle çıkacağız. Üreten ve birleşen Türkiye'yi kurarak çıkacağız. Vatan Partisi'nin programı da kadroları da hazır. Türkiye'nin birikimli askerleri, profesörleri, ekonomi uzmanları, bakanları hepsi Vatan Partisi'nde toplandı. Türkiye'yi yönetme tecrübesi, savaşma tecrübesi, Silivri duvarlarını yıkan direnme tecrübesi Vatan Partisi'nde birleşti. Ermeni Soykırımı yalanını Vatan Partisi yerle bir etti. Lozan'larda, Berlin'lerde, Paris'lerde Avrupa başkentlerinde Türkleri ayağa kaldırdık. Onbinleri yürüterek Avrupa'ya bizi bölemezsin, bize diz çökertemezsin dedik ve o mücadelelerin sonunda Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nden kapı gibi bir karar çıkarttık. Yeniden Milli mücadele ruhuyla sizlerden arkadaşlarım ve yoldaşlarım için oy istiyorum" dedi.
"KENDİSİNİ PADİŞAH ZANNEDİYOR"
Adana'da 29 Mayıs'ta Vatan Partisi'nin yapacağı mitingle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programının aynı güne denk gelmesini değinen Perinçek, "Adana Türkiye, Teksas değil, Pensilvanya değil, bizim vatanımız. Biz, miting meydanını aldık. Tayyip Erdoğan, 'Ben miting yapacağım orada Vatan Partisi'ni konuşturmam' dedi. Tayyip Erdoğan 'cumhurun başıyım' diyor ama aslında kanunsuzların başı. Kendisini padişah zannediyor. Atın üzerine binmeye kalktı at onu sırtından attı. Ata binmeyi bilmiyorsun ne çıkarsın atın üstüne? Devlet yönetmeyi de bilmiyorsun. Sen Büyük Ortadoğu Projesi'nin eş başkanısın. Seni Türkiye'nin tepesinden alaşağı edeceğiz. Atatürk'ün oturduğu koltukları daha fazla kirletemeyeceksin. 29 Mayıs'ta Adana'da miting yapmak üzere gerekli hukuki işlemleri 5 Mayıs'ta gerçekleştirdik. Bizden sekiz gün sonra Tayyip Erdoğanlar bizim miting yapacağımız meydanı işgal etmeye kalktılar. Keşke gelse şurada beraber miting yapsak. O Amerikan plağı çalsın ben de burada zeybek söyleyeyim. Biz Adana'da mitingimizi yapacağız. Tayyip Erdoğan miting yapmak istiyorsa gitsin Teksas'ta yapsın "diye konuştu.
FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.