Petzl Roc Trip 2014 Tırmanış Ve Yürüyüşü Sona Erdi

Ekrem KARAMAN/KUMLUCA (Antalya), () - ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde, Fransa'nın en önemli dağcılık gruplarından Petzl Distribution tarafından düzenlenen Petzl Roc Trip 2014 tırmanış ve yürüyüş etkinliği, Türk gecesiyle sona erdi. Bu...

20 Ekim 2014 Pazartesi 12:16
Petzl Roc Trip 2014 Tırmanış Ve Yürüyüşü Sona Erdi






Ekrem KARAMAN/KUMLUCA (Antalya), () - ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde, Fransa'nın en önemli dağcılık gruplarından Petzl Distribution tarafından düzenlenen Petzl Roc Trip 2014 tırmanış ve yürüyüş etkinliği, Türk gecesiyle sona erdi.
Bu yıl Romanya, Bulgaristan, Makedonya ve Yunanistan'da düzenlenen Petzl Roc Trip 2014 tırmanış ve yürüyüş etkinliğinin son ayağı, Kumluca'da yapıldı. Etkinliğe 1500'e yakın sporcu ve basın mensubuyla heyetler katıldı. 5 gün süren etkinliğe katılan sporcular, Olimpos, Adrasan ve Çıralı'daki rotalarda tırmanış gerçekleştirdi.
Sporcuların deniz kenarındaki kayalara tırmandıktan sonra kendilerini suya bıraktığı 'Deep Water Solo' etkinliğini izleyen Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, ilçede turizm sezonunun 12 aya yayılabilmesi için bu tür etkinliklerin önemli yeri olduğunu, ilçenin dünya çapında tanıtılması adına yapılan bu tür organizasyonlara her zaman destek verdiklerini söyledi.
Etkinliğin final gecesinde Kadir'in Ağaç Evleri'nde Türk gecesi düzenlendi. Yerli ve yabancı sporcular ve turistler alandaki ateş üzerinde kazanda pişirilen irmik helvasının tadına baktı. Kumluca Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibinin sergilediği gösteri büyük beğeni toplarken, sporcular ve turistler ekiple birlikte halay çekti. Gecenin sonunda Kaymakam Baştürk, yabancı basın mensuplarına Türk lokumu ve ilçeyi tanıtan kitap ve broşürler hediye etti.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.