Piyano Resitali'nin Geliri Ermenek'e

Yavuz KUŞDEMİR/ UŞAK, () - UŞAKLI piyano sanatçısı Erman Karakaya'nın memleketinde verdiği resitalden elde edilen 3 bin 695 liralık gelir Karaman'ın Ermenek İlçesi'ndeki maden kazasında mahsur kalan ve hayatlarını kaybeden işçilerin ailelerine...

07 Kasım 2014 Cuma 20:35
Piyano Resitali'nin Geliri Ermenek'e






Yavuz KUŞDEMİR/ UŞAK, () - UŞAKLI piyano sanatçısı Erman Karakaya'nın memleketinde verdiği resitalden elde edilen 3 bin 695 liralık gelir Karaman'ın Ermenek İlçesi'ndeki maden kazasında mahsur kalan ve hayatlarını kaybeden işçilerin ailelerine bağışlandı.
Uşak Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında maden kazalarında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine destek olmak için konser düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi'ndeki konserde Uşaklı piyano sanatçısı Erman Karakaya sahne aldı. Karakaya'nın resitaline Uşaklılar büyük ilgi gösterdi. Biletleri 10 liradan satılan konserden 3 bin 695 lira gelir elde edildi. Konserden elde edilen gelir, Ermenek'teki maden faicasında mahsur kalan ve hayatlarını kaybeden işçilerin ailelerine bağışlandı.

Soma'da yaşanan maden kazasında 301 maden işçisinin hayatını kaybettiğini hatırlatan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Soma'da yaşanan acı olay ülkemizin kaynaşma ruhunu tekrar ortaya çıkardı. Belediye olarak Soma için elimizden gelen her türlü yardımı seferber ettik. Ermenek'te yaşanan maden kazasında mahsur kalan işçilerin ailelerine destek olmak içinde Uşaklı piyano sanatçımız Erman Karakaya'nın katkılarıyla düzenlenen resitalin gelirleri Ermenek için ilgili banka şubesine yatırıldı. Vatandaşlarımız ücretli olmasına rağmen konsere büyük ilgi ve duyarlılık gösterdi" dedi.
Piyano sanatçısı Erman Karakaya'ya çiçek ve plaketin verildiği törende sanatçı Karakaya izleyenler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.