Polise çelenk koymada geç selama, 40 dakika tekrar cezası

KİLİS, () - KİLİS'te, bu sabah yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında, valilik çelenginin konulması sırasında bir polis geç selam verdi. Bu duruma öfkelenen Emniyet Müdürü'nün talimatıyla tören bitiminde ceza olarak, polislere...

30 Ağustos 2015 Pazar 18:47
Polise çelenk koymada geç selama, 40 dakika tekrar cezası






KİLİS, () - KİLİS'te, bu sabah yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında, valilik çelenginin konulması sırasında bir polis geç selam verdi. Bu duruma öfkelenen Emniyet Müdürü'nün talimatıyla tören bitiminde ceza olarak, polislere 40 dakika boyunca selam ve çelenk koyma tekrarı yaptırıldı. 
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Meydanda bulunan Atatürk Anıtı'na, valilik çelengini Vali Süleyman Tapsız, 2 polis ile birlikte koydu ve ardından saygı duruşunda bulundu. Ancak, çelenk konulduktan sonra polislerden birisi dalgınlıkla geç selam verdi.
Bu durumu tören alanında fark ederek öfkelenen Kilis Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, polis memurlarına Cumhuriyet Anıtı'nda 40 dakika boyunca ceza olarak çelenk koyma tekrarı yaptırdı. Tören alanında valilik çelengini anıta taşıyan 2 polis memuru, başlarındaki bir amir tarafından 40 dakika boyunca tekrar tekrar çelengi taşıdı, anıta bıraktı ve selam durdu. 40 dakika süren bu uygulama, alandan geçen vatandaşlar tarafından da şaşkınlık içinde izlendi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.