Prof. Dr. Turan Karadeniz, ODÜ Rektörlüğü’ne aday

Nedim KOVAN/ORDU, () - ORDU Üniversitesi (ODÜ) Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Karadeniz, ODÜ Rektörlüğü’ne aday olduğunu belirterek, "Üniversite şehir bütünleşmesini sağlamak istiyoruz" dedi. ODÜ Ziraat Fakültesi...

30 Mart 2015 Pazartesi 12:56
Prof. Dr. Turan Karadeniz, ODÜ Rektörlüğü’ne aday






Nedim KOVAN/ORDU, () - ORDU Üniversitesi (ODÜ) Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Karadeniz, ODÜ Rektörlüğü’ne aday olduğunu belirterek, "Üniversite şehir bütünleşmesini sağlamak istiyoruz" dedi.
ODÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Karadeniz, Nisan ayında yapılacak Rektörlük seçimlerinde aday olduğunu söyledi. ODÜ’nün demokratik, şeffaf ve katılımcı bir yönetime kavuşması için hedef ve projelerini gerçekleştirmek istediğini vurgulayan Prof. Dr. Karadeniz, kenti üniversite ile bütünleştireceklerini kaydetti. ODÜ'nün bilimsel kalitesinin geliştirilmesi ve üniversitenin bilim alanında adından söz edilen bir üniversite haline dönüşmesi için gerekli alt yapı ve imkan oluşturularak akademisyenlerin önündeki engelleri kaldıracaklarını ifade eden Prof. Dr. Karadeniz, 600 yataklı Tıp Fakültesi projesini de bir an önce gerçekleştirmeyi hedeflediklerini dile getirerek, "Üniversitemizin Ordu kamuoyuna ve bölgemize karşı birincil penceresi olan 600 yataklı Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’nin bir an önce yapılması hedeflerimizin başında gelmektedir. Üniversitemizin ve Sağlık Bakanlığı’nın fiziki imkanları çerçevesinde halkımıza daha iyi koşullarda sağlık hizmeti sunulacak, öğretim üyelerimizin hak ettikleri koşullar sağlanacaktır" dedi.
Prof.Dr.Karadeniz, "Kendi içine kapanmış şehirlerle ve halkla bütünleşmeyen bir üniversitenin milletimize kazandıracağı faydalar çok sınırlıdır. Üniversitelerin sıçra köşkten şehre, halka, sahaya inmesini arzu ediyoruz. Şimdi hizmet bayrağını alıp daha yukarılara taşıma adına ODÜ Rektörlüğü’ne adayım" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.