Rizeli büfe işletmecisi 11. kata minibüs çıkardı

RİZE’de kafeterya işleten Özay Topuk, binanın 11 ‘inci katına vinçle çıkardığı 1969 model minibüsü içecek servisi için kullanmaya başladı. Menderes Bulvarı’nda bir binanın terasında kafeterya...

15 Temmuz 2015 Çarşamba 15:09
Rizeli büfe işletmecisi 11. kata minibüs çıkardı






Rizeli büfe işletmecisi 11. kata minibüs çıkardı

RİZE’de kafeterya işleten Özay Topuk, binanın 11 ‘inci katına vinçle çıkardığı 1969 model minibüsü içecek servisi için kullanmaya başladı.


Menderes Bulvarı’nda bir binanın terasında kafeterya işleten Özay Topuk, içecek  servisi yapılan bölümü genişletmek istedi ancak yeterli alan bulamayınca ilginç bir yola başvurdu. 

Hurdacıdan aldığı 1969 Volkswagen minibüsü modifiye eden Topuk, ardından da vinçle işyerinin bulunduğu binanın 11‘inci katına çıkarıldı. 

DAHA EĞLENCELİ OLUYOR

Teras kata içecek servisi için ilave yapma düşüncesinden yola çıktıklarını anlatan Topuk, çareyi minibüsü 11’inci kata çıkartmakta bulduklarını söyledi. Topuk, “Teras katına ilave yapmak, mutfak kısmını da büyütmek istedik. Ancak terasa ek yapı görsel olarak iyi olmayacaktı. Çevrede seyyar restoran olarak kullanılan minibüsler aklımıza geldi. 


Hurda bir minibüs bulduk, yaptırdık. Vinçle taşıyarak terasa indirdik. Müşterilerin büyük ilgisini çekti. Misafirler minibüse girip fotoğraf çektiriyorlar. Çok eğlenceli oldu” dedi.

  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kahraman 2015-07-16 00:39:40

Helal memleketime