Rus askerler boğazdan geçerken manken gibi dizildi

Rus Donanması’na ait 868 borda numaralı "Pytlivy" isimli savaş gemisi İstanbul Boğazı geçişi sırasında güverteye çıkan kadın askerler mavi üniformalarıyla böyle poz verdi.

26 Mayıs 2016 Perşembe 11:41
Rus askerler boğazdan geçerken manken gibi dizildi






Rus askerler boğazdan geçerken manken gibi dizildi


Rus savaş gemisinde görev yapan askerler geminin boğaz geçişi sırasında güverteye manken gibi dizilerek sahilde fotoğraf çekenlere böyle poz verdi. Rus Donanması’na ait 868 borda numaralı "Pytlivy" isimli savaş gemisi İstanbul Boğazı’ndan geçerek Marmara Denizi’ne açıldı.

Karadeniz’den saat 09.00 sıralarında İstanbul Boğazı’na giriş yapan Rus savaş gemisi, 10.30 sıralarında geçişini tamamlayarak Marmara Denizi’ne açıldı.

RUS ASKERİ PERSONEL GÜVERTEDE

Rus savaş gemisinin boğazdan geçişi sırasında, Rus askeri personelin geminin güvertesinde sıra halinde dizildiği ve bir askerin de bu anları kamera ile kayda aldığı görüldü. Geçiş sırasında güventeye dizilen kadın askerlerin mavi üniformaları dikkat çekti,.
Son Güncelleme: 26.05.2016 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.