Rus gençten 'tap dance' gösterisi

İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da İstiklal Caddesi'nde ayak uçlarını ve topukları yere vurarak yapılan 'tap dance' gösterisi yapan Rus genci Feodor, ilgi gördü. Rusya’dan otostop yaparak önce İstanbul'a, oradan Antalya'ya,...

06 Mart 2015 Cuma 14:11
Rus gençten 'tap dance'  gösterisi






İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da İstiklal Caddesi'nde ayak uçlarını ve topukları yere vurarak yapılan 'tap dance' gösterisi yapan Rus genci Feodor, ilgi gördü.
Rusya’dan otostop yaparak önce İstanbul'a, oradan Antalya'ya, sonrasında da Samsun’a gelen 31 yaşındaki Feodor, ilginç dans gösterisiyle dikkat çekti. İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi’nde, ayak uçlarını ve topukları yere vurarak yaptığı 'tap dance' çevredekiler tarafından ilgi gören Feodor, topladığı parayla seyahatine devam edeceğini söyledi. Yaptığı gösteri nedeniyle çevredekilerin bozuk para vererek destek olduğu Rus genç, Samsun'dan da Trabzon'a geçeceğini belirtti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.