Sağanak Yağış Nazilli'de Etkili Oldu

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, akşam saatlerinde aniden başlayan sağanak yağış nedeniyle birçok ev ve iş yerinde su baskınlarına yol açtı. Akşam Saatlerinde aniden başlayan yağış Nazilli'de hayatı olumsuz etkilerken, Cumhuriyet, Karaçay,...

02 Haziran 2015 Salı 23:11
Sağanak Yağış  Nazilli'de Etkili Oldu







Sağanak Yağış  Nazilli'de Etkili Oldu

    Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, akşam saatlerinde aniden başlayan sağanak yağış nedeniyle birçok ev ve iş yerinde su baskınlarına yol açtı.
Akşam Saatlerinde aniden başlayan yağış Nazilli'de hayatı olumsuz etkilerken, Cumhuriyet, Karaçay, Sümer ve Turan Mahallelerinde bazı ev ve işyerlerinde su baskınları yaşandı. 75. Yıl Bulvarı'nda tren yolu altgeçidinden çocuğuyla geçmeye çalışan bir kadın aniden bastıran yağış nedeniyle mahsur kaldı. Anne ve çocuğu polisler kurtardı. Fındık büyüklüğündeki dolu yağışı nedeniyle Hürriyet, Ordu ve Albay Karaibrahimoğlu caddelerinde ulaşım aksadı, birçok otomobil yolda kalarak trafiğin akmasına neden oldu.
Yaklaşık 30 dakika süren sağanak yağış nedeniyle yollar göle döndü, çöp konteynırları devrilerek sürüklendi. Yağan sağanak yağmur nedeniyle Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan park halindeki bazı otomobiller yağmurla birlikte sürüklendi.
Yağışların Aydın genelinde yarın da etkili olacağı öğrenildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.