Sakar paraşütçü yanlışlıkla başka ülkeye indi

Tayland'da bir paraşütçü ineceği yeri şaşırınca, arkadaşlarından 100 KM daha uzakta başka bir ülkeye indi.

29 Aralık 2015 Salı 08:31
Sakar paraşütçü yanlışlıkla başka ülkeye indi






Sakar paraşütçü yanlışlıkla başka ülkeye indi

Tayland'da bir paraşütçü yanlışlıkla komşu ülke Laos'a uçtu. Taweesak Unahapattana (44) içinde bulunduğu beş kişilik paraşüt takımıyla Chiang Rai şehrinde Mae Sai ilçesinden Wiang Kaen ilçesine paraşütle uçmayı planladı. Wiang Kaen'deki meyve festivaline katılmayı hedefleyen ekip atlayışı başarıyla yaptı ancak Unahapattana planör paraşütünü kontrol edemedi ve rotadan çıktı.

Kaybolan paraşütçü her yerde arandı ancak bulunamadı. Yaklaşık 100 kilometrelik bir uçuşa geçen ekipteki diğer paraşütçüler istenilen noktaya varmıştı. Ama son paraşütçü kayıptı ve her yerde aranıyordu. Komşu ülke Laos'un Zayaburi şehrine bir Tayland vatandaşının paraşütle girdiği bilgisi üzerine ekip arkadaşları rahat bir nefes aldı. Tayland resmi makamları Laos makamlarına paraşütçü ile ilgili bilgi verdi. Unahapattana'nın bir kaç gün içinde sorgusunun tamamlanıp ülkesine iade edilmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 29.12.2015 08:32
Anahtar Kelimeler:
Sakar Paraşütçü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.