Samsun’da 29 Ekim Kutlaması Buruk Geçti

İlker AKTAŞ/ SAMSUN, () – SAMSUN’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Karaman’ın Ermenek İlçesi'nde kömür ocağında yaşanan facia nedeniyle buruk kutlandı. Törenlerde her yıl yapılan halk dansları gösterileri ve müzik dinletisi, programdan...

29 Ekim 2014 Çarşamba 13:09
Samsun’da 29 Ekim Kutlaması Buruk Geçti






İlker AKTAŞ/ SAMSUN, () – SAMSUN’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Karaman’ın Ermenek İlçesi'nde kömür ocağında yaşanan facia nedeniyle buruk kutlandı. Törenlerde her yıl yapılan halk dansları gösterileri ve müzik dinletisi, programdan çıkartıldı.
Samsun'daki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Valilikte düzenlenen törenle başladı. Vali İbrahim Şahin, 'Yaşayan Atatürk Salonu'nda tebrikleri kabul etti. Kutlamalar daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda devam etti. Vali Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Selim Kahveci ve Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Yusuf Ziya Yılmaz, vatandaşları selamladı. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okunmasının ardından Vali Şahin vatandaşlara hitaben konuşma yaptı. Tören programında yer alan halk dansları gösterileri ve müzik dinletileri, Karaman’ın Ermenek İlçesi'ne bağlı Pamuklu Köyü yakınlarındaki özel şirkete ait kömür ocağında meydana gelen facia nedeniyle iptal edildi.
MEHDİ'YİM DİYEREK PANKMART AÇMAK İSTEDİ
Geçiş töreni ile program sona ererken, İhsan Türkkaya adlı bir kişi ise, "Ben Mehdi'yim" diyerek pankart açmak istedi. Olaya hemen müdahale eden güvenlik güçleri, Türkkaya'yı gözaltına aldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.