Samsun'da Spor Altyapısı Hamlesi

İlker AKTAŞ / SAMSUN, () - SAMSUN Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Yusuf Ziya Yılmaz, yeni kurulan Anakent Spor Kulübü'nü, belediyeye ait Sevgi Kafe’de düzenlenen toplantı ile basına tanıttı. Bünyesinde voleybol, basketbol,...

31 Ekim 2014 Cuma 16:51
Samsun'da Spor Altyapısı Hamlesi






İlker AKTAŞ / SAMSUN, () - SAMSUN Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Yusuf Ziya Yılmaz, yeni kurulan Anakent Spor Kulübü'nü, belediyeye ait Sevgi Kafe’de düzenlenen toplantı ile basına tanıttı. Bünyesinde voleybol, basketbol, atlı binicilik, su kayağı, kano, güreş ve yüzme dallarını barındıran Anakent Spor Kulübü, hedef olarak her kategoride en üst ligi belirledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'un salon sporları için altyapısının yetersiz olduğunu, bu konuda gerekli çalışmaları yşaptıklarını söyledi. Başkan Yılmaz şöyle konuştu:
"Önümüzdeki süreç içerisinde Çağatay Kılıç Bakanımız'ın da 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatı'na kadar yetiştirmeyi hedeflediği büyük buz pateni salonu, okçuluk ve atıcılık salonları tamamlandıktan sonra, Türkiye'nin hiçbir şehrinin sahip olmadığı oranda bir sportif alt yapı tesislerine sahip olmuş olacağız.  Büyükşehir belediyesi olarak salon sporlarında, voleybolda ve baskette gerek genç kızlarımızda, gerekse de erkeklerde yakalayabildiğimiz en üst derecede başarıyı elde etmek için sizlerden bütün gücünüzü, bütün enerjinizi, bütün özeninizi ortaya koymanızı istiyoruz."  
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.