Şanliurfa’da Mobil Trafoya El Konuldu

ŞANLIURFA’nın Hilvan İlçesi'nde, traktör römorku üzerine yerleştirilen mobil trafo, ekipler tarafından kaldırıldı. DEDAŞ yetkilileri trafoyu tarlaya koyan kişinin belirlenmesi için çalışma başlattı. Öğle saatlerinde denetime...

05 Kasım 2014 Çarşamba 14:43
Şanliurfa’da Mobil Trafoya El Konuldu






ŞANLIURFA’nın Hilvan İlçesi'nde, traktör römorku üzerine yerleştirilen mobil trafo, ekipler tarafından kaldırıldı. DEDAŞ yetkilileri trafoyu tarlaya koyan kişinin belirlenmesi için çalışma başlattı.
Öğle saatlerinde denetime çıkan Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) görevlileri, Hilvan’nın Üçyüzler Mahallesi'nde mobil trafo bulunduğunu tespit etti. Savcılık kararıyla güvenlik güçleri ile birlikte tarlaya giden ekipler, traktör römorkunun üzerine yerleştirilen mobil trafoya yüksek gerilim hattından gelen bağlantıyı kesti. Yapılan incelemenin ardından ekiplerin el koyduğu trafonun 70 haneli bir mahalleye yetecek güçte olduğu belirlendi. DEDAŞ ekipleri trafoyu traktör römorku üzerinde tarlaya koyan kişinin belirlenmesi için güvenlik güçleri ile birlikte çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.