Şanlıurfa’da Rojin konseri

Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından sadece kadın ve çocukların alındığı konserde sanatçı Rojin, Türkçe ve Kürtçe şarkılar seslendirdi. Büyükşehir...

08 Mart 2015 Pazar 15:50
Şanlıurfa’da Rojin konseri






Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından sadece kadın ve çocukların alındığı konserde sanatçı Rojin, Türkçe ve Kürtçe şarkılar seslendirdi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara yönelik konser düzenlendi. GAP Arena Spor Salonu'nda düzenlenen konsere kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Sadece kadın ve çocukların alındığı konsere AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in eşi Turan Güvenç de katıldı. Konserde sahne alan sanatçı Rojin, seslendirdiği şarkılarla dinleyenleri coşturdu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.