Sare hanım, şehit eşine doğum yaptırdı

Kadın doğum uzmanı Dr. Sare Davutoğlu, Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde 14 Ağustos günü arazi arama- taraması yaparken şehit düşen Astsubay Dursun Taşdiken'in eşine doğum yaptırdı

03 Eylül 2015 Perşembe 15:55
Sare hanım, şehit eşine doğum yaptırdı






Sare hanım, şehit eşine doğum yaptırdı


BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu'nun eşi, kadın doğum uzmanı Dr. Sare Davutoğlu, Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde 14 Ağustos günü arazi arama- taraması yapan güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş, 27 yaşındaki Dursun Taştiken'in hamile olan 1 çocuk annesi eşi Ayşe Taştiken’in doğumuna katıldı. Anne Taştekin, sezaryenle yapılan doğumda dünyaya getirdiği bebeğe şehit eşi Dursun'un ismi verildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, karayoluyla Konya'ya geldi. Ardından Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altında olan şehit eşi Ayşe Taştiken'in, doğumuna katıldı. Sare Davutoğlu tarafından sezaryenle yapılan doğumda anne Taştiken, 3 gram 100 kilo ağırlığında erkek çocuk dünyaya getirdi. Anne Taştiken, dünyaya yeni getirdiği oğluna şehit düşen eşi Dursun'un ismini verdi. Anne Taştiken'in oğlu, 2 yaşındaki Mehmet'i de sezaryenle dünyaya getirdiği için bu doğumunda sezaryenle gerçekleştirilmek zorunda kaldığı belirtildi. Sare Davutoğlu, doğumun ardından hastaneden ayrıldı.

Şehit eşi Ayşe Taştiken, eşi Dursun Taştiken'in cenaze töreninde tabutun başına gelip, "Hakkımızı helal ettik sana. Çocuklarına gözüm gibi bakacağım. Gözün arkada kalmasın. Çocukların sana layık olarak yetişecek" diyerek gözyaşı dökmüştü.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.