Seçim günü üç şehirde basın merkezi kurulacak

BYEGM tarafından, 24 Haziran'da, Ankara, İstanbul ve Diyarbakır'da açılacak merkezlerde, yerli ve yabancı basın mensupları seçimleri takip edebilecek.

19 Haziran 2018 Salı 23:39
Seçim günü üç şehirde basın merkezi kurulacak






ANKARA (AA) - Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünden (BYEGM) yapılan yazılı açıklamaya göre, 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ni takip etmek isteyen yerli ve yabancı basın mensuplarının mesleki faaliyetlerini en iyi şekilde yürütebilmeleri için Ankara, İstanbul ve Diyarbakır'da birer basın merkezi oluşturulacak.

Basın merkezleri, BYEGM tarafından verilen sarı basın kartı sahibi yerli ve yerleşik uluslararası basın mensupları ile seçimleri izlemek üzere yurt dışından gelen ve BYEGM tarafından akredite edilen geçici akreditasyon kartı sahibi uluslararası basın mensuplarının kullanımına açık olarak hizmet verecek.

Seçim sonuçlarına dair veriler, Anadolu Ajansı tarafından sağlanacak. Basın mensuplarına belirli bir düzen ve sıra dahilinde canlı yayın yapma imkanı sunulacak.

Basın merkezleri seçim günü saat 10.00'dan itibaren hizmete açık olacak.

Muhabir: Yasemin Kalyoncuoğlu

Anahtar Kelimeler:
SeçimTürkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.