Şehit Binbaşı, Rize’de tatlı dili ile herkesin sevgisini kazanmıştı

Muhammet KAÇAR/RİZE, () - MUŞ’un Malazgirt İlçesi’nde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, 3 yıl süreyle Merkez Asayiş Komutanı olarak görev yaptığı...

28 Temmuz 2015 Salı 12:57
Şehit Binbaşı, Rize’de tatlı dili ile herkesin sevgisini kazanmıştı






Muhammet KAÇAR/RİZE, () - MUŞ’un Malazgirt İlçesi’nde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, 3 yıl süreyle Merkez Asayiş Komutanı olarak görev yaptığı Rize’de tatlı dili ile herkesin sevgisini kazanmıştı.
Rize’nin Gündoğdu Mahallesi’nde, 2012 yılı Mayıs ayında çaydaki kota uygulamalarını protesto eden kalabalık, tepki amacıyla çayları Karadeniz Sahil Yolu’na dökerek yolu ulaşıma kapatmıştı. Olay yerine gelen ve o dönem Yüzbaşı rütbesi olan Rize İl Jandarma Komutanlığı Merkez Asayiş Komutanı Arslan Kulaksız, "Etme canını yiyeyim. Yolda bir sürü araç birikti. Gözünüzü seveyim, hadi açalım yolu" diyerek vatandaşları yolu ulaşıma açmaları için ikna etmeye çalışmış ve bunu da başarmıştı.
Yüzbaşı Arslan Kulaksız, 3 yıl görev yaptığı Rize’de geçen yıl Binbaşı rütbesine terfi ederek Muş’un Malazgirt İlçesi Jandarma Komutanlığı’na atanmıştı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
arif yayla 2015-07-28 18:00:20

rabbim ailesine çocuklarına sabır versin şehidin anne ve babasına haber bile verilememiş ne büyük gaddarlıktır bu. demokrasiden barıştan bahsederler yıllardır. insan sevgisinden hoşgörüden. ne biçim insanlık anlayışı bu zehirlediniz milletin aklındaki insan sevgisini barışı hoşgörüyü, aşağılık insanlar şerefsiz maymunlar bu dünyayı bilmem ama sizin öbür dünyada yatacak yeriniz yok

Avatar
selim 2015-07-30 14:23:03

allah rahmet etsin komutanim sevenlerinize sabir dilerim