Şehit Er Faik Yüce son yolculuğuna uğurlandı

    Cengiz ÇOBAN/İSTANBUL, () ŞANLIURFA'NIN   Akçakale ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Piyade Er Faik Yüce gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Suriye sınırında devriye sırasında geçirdiği...

07 Temmuz 2015 Salı 15:35
Şehit Er Faik Yüce son yolculuğuna uğurlandı






 

 

Cengiz ÇOBAN/İSTANBUL, () ŞANLIURFA'NIN   Akçakale ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Piyade Er Faik Yüce gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Suriye sınırında devriye sırasında geçirdiği kaza sonucu şehit düşen Er Faik Yüce için İstanbul'da cenaze töreni düzenlendi. Törene, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İstanbul Boğaz Komutanı Tümamiral Ercüment Tatlıoğlu, 3.Kolordu komutanı Korgeneral Salih Ulusoy, askerler, ailesi ve yakınları katıldı. Törene Cumhurbaşkanı, Türk Silahlı Kuvvetleri ve İstanbul Valisi Vasip Şahin de çelenk gönderdi.

Ayakta durmakta güçlük çeken baba Hamit Yüce, “Vatan sağolsun “ derken şehir erin kardeşi Sefa Yüce gözyaşları içinde Türk bayrağına örtülü tabuta sarıldı. Pendik Dumankaya Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı kılındı.
Şehit erin cenazesi daha sonra defnedilmek üzere Sultanbeyli Ahmet Yesevi mezarlığına götürüldü. Cenaze aracının ardından yakınları uzun süre gözyaşı döktü.

(FOTOĞRAF)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.