Şehit haberleri nedeniyle 2'inci Büyük İskender Festivali iptal edildi

ADANA,() - ADANA'nın Karataş İlçe Belediye Başkanı CHP'li Boğaçhan Ünal, son zamanlarda artan şehit haberleri nedeniyle 15- 22 Ağustos'ta düzenlenecek 2'nci Büyük İskender Festivali'nin iptal edildiğini duyurdu. Gazetecilerle bir araya...

04 Ağustos 2015 Salı 19:03
Şehit haberleri nedeniyle 2'inci Büyük İskender Festivali iptal edildi






ADANA,() - ADANA'nın Karataş İlçe Belediye Başkanı CHP'li Boğaçhan Ünal, son zamanlarda artan şehit haberleri nedeniyle 15- 22 Ağustos'ta düzenlenecek 2'nci Büyük İskender Festivali'nin iptal edildiğini duyurdu.
Gazetecilerle bir araya gelen Boğaçhan Ünal, ünlü şarkıcılar Gülben Ergen, Ferhat Göçer, Kibariye, Selda Bağcan, Rafet El Roman, Zeynep Dizdar, Selim Güngören ve Melih Görgün'ün sahne alacağı festivalin, Türkiye'nin içinde bulunduğu şartlar nedeniyle yapılmasının doğru olmayacağını söyledi. Ünal, şöyle konuştu:
"Geçen yıl 1'inci Büyük İskender Festivalini gerçekleştirdik. Karataş'ın turizm kenti olma yolunda tanıtılmasının da, festivaller ve etkinlikler ile sağlanacağını düşünerek çalışmalarımıza yön verdik. Bu yıl da 15-22 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirmeyi planladığımız 2'inci Büyük İskender Festivali'nin, Türkiye ateşten bir gömlek giyinmiş iken ve bu kadar şehit anası ağlıyor iken yapılmasını doğru bulmuyorum. Bu nedenle 2'inci Büyük İskender Festivalini iptal ettiğimi kamuoyuna saygı ile duyuruyorum."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.