Şehit savcı Kiraz için Ordu Adliyesi'nde tören

Nedim KOVAN/ORDU, () - İSTANBUL Çağlayan Adliyesi'nde teröristlerce şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Ordu Adliyesi bahçesinde tören düzenlendi. Ordu Adliyesi bahçesindeki törene Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu,...

01 Nisan 2015 Çarşamba 16:52
Şehit savcı Kiraz için Ordu Adliyesi'nde tören






Nedim KOVAN/ORDU, () - İSTANBUL Çağlayan Adliyesi'nde teröristlerce şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için Ordu Adliyesi bahçesinde tören düzenlendi.
Ordu Adliyesi bahçesindeki törene Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu, Baro Başkanı Av. İlhan Kurt, İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, adliyede görev yapan hakim, savcı, daire müdürleri, askeri erkan, polisler katıldı. Törende bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu, saldırıyı kınadı. Saldırının tüm yargı camiasına ve hukuk devleti olan ülkeye karşı yapıldığını vurgulayan Başsavcı Uslu, "Bu saldırı tüm yargı camiasına ve hukuk devleti olan ülkemize karşı yapılmıştır. Terör saldırısı nereden gelirse gelsin amacı ne olursa olsun bizleri hukuk devletine olan bağlılığımızdan demokrasiye olan inancımızdan asla ayıramayacak ve yıldıramayacaktır. Hakim ve savcısıyla, avukatıyla, asker ve polisimizle ve devletimizin tüm organlarıyla dimdik ayaktayız. Terörle yine hukuk devleti olmanın ilke ve prensipleri içinde sonuna kadar mücadele edeceğiz. Şehit meslektaşımız Cumhuriyet savcısı Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan rahmet , kederli ailesine , yargı camiasına ve tüm Türk milletine buradan başsağlığı diliyorum” dedi.

Daha sonra şehit Cumhuriyet savcısı Mehmet Selim Kiraz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.