Sel sularıyla sürüklenen balıklar telef oldu

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI (Afyonkarahisar), () - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'ndeki Örenler Sulama Barajı'ndan taşan sularla sürüklenen onlarca balık telef oldu. Sandıklı'da önceki gün başlayıp 24 saat aralıksız süren yağmur, eriyen...

29 Mart 2015 Pazar 17:41
Sel sularıyla sürüklenen balıklar telef oldu






Ahmet DAĞLI/SANDIKLI (Afyonkarahisar), () - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'ndeki Örenler Sulama Barajı'ndan taşan sularla sürüklenen onlarca balık telef oldu.
Sandıklı'da önceki gün başlayıp 24 saat aralıksız süren yağmur, eriyen kar sularıyla birleşince sele neden oldu. Akharım Beldesi'ndeki Örenler Sulama Barajı da taşarken, ortaya çıkan sel nedeniyle ilçe merkezi, bağlı köylerde çok sayıda ev, işyeri ve tarım arazisi su altına kaldı. Barajdan taşan sel sularına kapılarak sürüklenen onlarca balık da telef oldu.
Su baskınlarının yaşandığı Karadirek, Başağaç, Ürküt, Oda ve Alagöz köylerinde ortaya çıkan balıkların tüketilmemesi için vatandaşları uyaran yetkililer, konuyla ilgili incelemenin sürdüğünü belirtti.


FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.