Selçuk Üniversitesi'nde Eğitime 1 Gün Ara Verildi

Tolga YANIK/KONYA,()- KONYA'da yoğun kar yağışı nedeniyle Selçuk Üniversitesi'nde eğitime bir gün ara verildi. Yapılan açıklamada yarın yapılması belirtilen vize sınavlarının ise ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı. Üniversitenin...

25 Kasım 2014 Salı 22:16
Selçuk Üniversitesi'nde Eğitime 1 Gün Ara Verildi






Tolga YANIK/KONYA,()- KONYA'da yoğun kar yağışı nedeniyle Selçuk Üniversitesi'nde eğitime bir gün ara verildi. Yapılan açıklamada yarın yapılması belirtilen vize sınavlarının ise ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı.

Üniversitenin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Olumsuz hava şartları nedeniyle 26 Kasım 2014 Çarşamba günü Konya merkez ve çevre ilçelerde Üniversitemize bağlı tüm birimlerde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. 26 Kasım 2014 tarihindeki vize sınavları ise ileri bir tarihe ertelenmiştir. Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulumuz'da eğitim-öğretim devam edecektir" denildi.

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.