Şemdinli'de askeri aracın geçişi sırasında mayın tuzağı

ŞEMDİNLİ(Hakkari), ()-HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen mayın uzaktan kumandayla patlatıldı. Patlama sonrası güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Bölgeye çok...

29 Ağustos 2015 Cumartesi 17:17
Şemdinli'de askeri aracın geçişi sırasında mayın tuzağı






ŞEMDİNLİ(Hakkari), ()-HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen mayın uzaktan kumandayla patlatıldı. Patlama sonrası güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Bölgeye çok sayıda zırhlı araç sevk edildi.
Olay, Şemdinli İlçesi'ne 3 kilometre uzaklıkta bulunan Altınsu Köyü yakınlarındaki Kaymakamlık Çeşmesi Mevkii'nde bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Askeri aracın geçişi sırasında PKK'lılar tarafından önceden yola döşenen mayın, uzaktan kumanda ile patladıldı. Patlamadan sonra çatışma çıktığı, bölgeye çok sayıda zırhlı araç sevk edildiği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.