Serdar Ortaç dansçılarıyla mesafeli

BODRUM'da tatilcileri coşturan pop müziğin ünlü ismi Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan'ın da kendisini izlemeye geldiği konseri sırasında "Evlendikten sonra dansçılarıma fazla dokunamıyorum" dedi. Bodrum Pasha Club'ta sahne alan...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 17:11
Serdar Ortaç dansçılarıyla mesafeli






BODRUM'da tatilcileri coşturan pop müziğin ünlü ismi Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan'ın da kendisini izlemeye geldiği konseri sırasında "Evlendikten sonra dansçılarıma fazla dokunamıyorum" dedi.
Bodrum Pasha Club'ta sahne alan Serdar Ortaç'ı dinlemeye gelenler arasında eşi Chloe Loughnan da yer aldı. Dansçıları eşliğinde sahneye çıkan Ortaç, konserinde eski ve yeni albümünden şarkılara yer verdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ve 1500 kişinin dinlediği Ortaç, eşine yazdığı 'Balım' adlı şarkısını da söyledi.
Daha önce MS teşhisi konulan ve bir süre tedavi gören Serdar Ortaç, "En önemli şey sağlık. Allah'a şükür tekrar sağlığıma kavuştum" dedi. Evliliğin kendisi için sağlıktan sonra ikinci sırada olduğunu belirten Ortaç, konseri sırasında evlilik yüzüğünü göstererek eşine övgüler yağdırdı. Evlendikten sonra sahnesinde değişiklik yapmak zorunda kaldığını söyleyen Ortaç, "Evlendikten sonra dansçılarıma fazla dokunamıyorum. Sopa orada" diye espri yaptı.
Sahne performansı ile beğeni toplayan Serdar Ortaç, tatilcilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.