Serik'te Evleri Su Bastı

Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), () - ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde sağanak yağış nedeniyle adliye binasının yanı sıra birçok evi su bastı. Dün akşamdan itibaren etkisini gösteren sağanak yağış sabah erken saatlere kadar sürdü....

25 Ekim 2014 Cumartesi 15:17
Serik'te Evleri Su Bastı






Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), () - ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde sağanak yağış nedeniyle adliye binasının yanı sıra birçok evi su bastı.
Dün akşamdan itibaren etkisini gösteren sağanak yağış sabah erken saatlere kadar sürdü. Kısa süre önce hizmete giren Serik Adliyesi'nin bodrum katını su basarken, adliyenin arşiv ve otoparkı su altında kaldı. Görevliler evrakları kurtarmak için büyük çaba harcadı. Boğazkent Mahallesi'ndeki bir sitenin zemin katındaki 100'e yakın daireyi de su bastı. Evlerinde mahsur kalanlar kendi çabalarıyla dışarı çıkmaya çalıştı. Tüm eşyaları su altında kalan Abdullah Gencer, şöyle dedi:
"Bilinçsiz yapılaşma oldu. Oteller yapıldı, çoğu binaların altyapısı yok. Aşırı derecede yağan yağmur bizi mağdur etti. Özellikle sahil boyunda yapılan otellerden dolayı yağan yağmur denize ulaşmayınca Evlerimize su basıyor. Yetkilileri bu konuda göreve davet ediyorum."
Sitede mahsur kalanlardan bazıları da botlarla kurtarıldı. Karadayı Ovası yağış nedeniyle göle dönerken bazı otellerin lobileri de suyla doldu.

FOTOĞRAFLI


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.